Integreret medicinsk behandling styrker kroppens evne til selvhelbredelse

Om behandlings konceptet

Care4Life behandling er behagelig og baserer sig på at styrke kroppens immunsystem og evne til selvhelbredelse. Der måles ikke direkte, men virkningen af behandlingen er at øge klientens evne til selvhelbredelse.

Vores erfaringer igennem de sidste mange år, har betydet en stor sundheds forbedring hos patienterne med følgende tilstande:

GENERALT: observationer
Reduceret stress – Øget energi og velvære – Et bedre fungerende immunsystem – Bedre søvn og bedre humør – Bedre fordøjelse – Mindre smerter – hurtigere restitution – Renere hud, mange ser yngre og friskere ud – Bedre CO2 -optagelse og ydelse ved træning og hård belastning – Mere energi og bedre præstationer i fysiske aktiviteter bedre evne til udrensning –

SPECIEL: observationer
De fleste oplever reduktion af smerter – Generel bedring af diabetes 2 og/eller overvægt – Generelt 50% hurtigere (halveret skadetid) ved idrætsskader og andre skader i væv – Færre virussygdomme og andre infektioner – hurtigere på Job efter vanlige sygdomme (forkølelser, influenza mv.) – Bedre hjertefunktion (lavere puls efter behandling og mindre rytmeforstyrrelser) – Øget energi og velvære ved brugen af PEMF og udmattelses syndromer – Reduktion i allergier – Styrket immunsystem med positive effekter på en række lidelser (koncentration, bedre syn ved mørke) Flere tilfælde hvor tinnitus (øre sus) er mindsket –
Generelt øget livskvalitet for kronisk og alvorlige syge – Vi har ikke oplevet personer som ikke opnået en forbedring under et af de nævnte punkter.

Behandlings effekt:
udrensning af lever, lunger, nyrer, fordøjelsessystem, huden og opbygning af immunforsvar.
Et dårligt led eller en beskadiget sene er ofte hævet. Det gør, at blodtilførslen til stedet er komprimeret og næringsstofferne når ikke frem til det sted hvor det skal gavne. Derfor er Care4Life mere effektiv og har den gavnlige effekt, at behandlingen heler celleskader, og derved nedsætter den lokale inflammation på stedet, og blodtilførslen forbedres. Man opnår dermed hurtigere og større effekt af Care4Life behandling.

Blodets indhold og egenskab:
Lidt over halvdelen af blodet er vand, der indeholder salte, proteiner, fedtstoffer, resten er blodceller dvs. røde og hvide blodlegemer samt blodplader. Blodet transporterer ilt, næringsstoffer, hormoner og enzymer til cellerne og fjerner kuldioxid og andre affaldsstoffer. Det deltager i reguleringen af kroppens syre-base balance. De røde blodlegemer får deres farve på grund af indholdet af hæmoglobin, dette kemiske stof kan binde både ilt og kuldioxid og fungerer som transportmolekyle for disse stoffer i blodet.

Care4Life / PEMF´s
blod cirkulations effekt

Stort set alle behandlinger med PEMFs, og lignende statiske magneter, forbedrer cirkulationen gennem mindst 7 mekanismer.

  • Gennem udvidelse af blodkarrene
  • Reduktion af ødem, som begrænser cirkulationen
  • Reduktion af blodpladerne`s klæbeevne
  • Reduktion af fibrinogen og forbedring af fibrinolyse
  • Tegn på, at de fleste PEMFs behandlinger også vil ændre bøjeligheden af røde blodlegemer, så de kan bevæge sig gennem kapillærerne på en lettere måde
  • Reduktion af inflammation
  • Tilsyneladende virkning på saltvands indholdet i blodet, hvilket gør det mere glat og derved ændrer viskositeten.

Blodets viskositet

Vores blod, svarer viskositet til den uformelle begrebet “tykkelse.” Øget viskositet er et problem både systemisk og lokalt. Lokalt, enhver skade, forårsager lokal eller regional væv ødem. Vævsødem begrænser strømmen af blod, hvilket fører til øget viskositet i området af ødem. Systematisk når der er øget inflammation, er der en stigning i fibrinogen, C-reaktivt protein, sammenklumpning af blodplader og øget protein i det vaskulære og ekstravaskulære rum. Disse kan sænke strømmen af blod, hvilket fører til forøget viskositet. Forbedring af viskositet er vigtig, da øget viskositet ofte vil føre til dårlig levering af ernæring, hormoner og andre naturlige biologiske kemikalier til væv lokalt, især på kapillærer niveau. Desuden vil en øget viskositet have tendens til at forværre allerede eksisterende inflammation og øge sandsynligheden for at udvikle blodpropper eller trombose i blodkar. Blodpropper eller trombose kan føre til store ændringer i omløb, ikke mindst er slagtilfælde, hjerteanfald og lunge emboli, nogle af de resultater der forekommer blandt andre fænomener i kroppen.
Ved at behandle kun en af de mekanismer, der kan forårsage stigninger i viskositet er mindre tilbøjelige til at producere ønskede resultater. Men da PEMFs får fat i så mange af disse mekanismer, i varierende grad afhængigt af niveauet af den fysiologiske forandringer, vil næsten alle drage fordel af forbedringer i viskositet. Når en PEMF applikator placeres på kroppen, vil der opnås en forbedring af blodet flyde evne under et magnetfelt, frembragt af applikatoren blive påvirket, og i sidste ende dermed gennem et tilstrækkeligt antal hjerte cyklusser, vil det påvirke hele cirkulationen. Det kan antages, at disse effekter er tilbøjelige til at ske hurtigere, når hele kroppen eksponering bruges mod kun lokale.

Download yderligere informationer