Integreret medicinsk behandling styrker kroppens evne til selvhelbredelse

Om behandlings konceptet

Care4life smerte behandling kan med kombineret behandlinger tilbyder en integreret naturmedicinsk behandling som kombinerer pulserende elektromagnetisk frekvens behandling med forståelse og avanceret komplementær natur medicin. Med forskellige målinger kortlægges kroppens elektriske funktionelle status og giver en informativ oversigt som viser, kroppens status og hvordan den arbejder. Målingerne kræver ingen indgreb i kroppen, er præcis og skånsom. Behandlingen består primært af Care4Life PEMF elektro medicinsk stimulans med mikrostrøm, en metode som internationalt er godt dokumenteret. Klinikkerne giver vejledning, råd om individuelt tilpasset kosthold, kosttilskud og træning (da det er ønskelig). Udstyret som benyttes, har mekanisk international godkendelse, og anbefalinger om kost og tilskud har et solid videnskabelig fundament.
Bekendte og dokumenteret effekter af elektromagnetisk smerte behandling

Bedre oxygen fordeling i kroppen
Øget energiomsætning i cellerne (mere ATP) og øget oplevelse af energi
Hurtigere celle reparation af beskadiget væv – helt specielt effekt på sårheling afprøvet på cancer patienter bla.
Øget Micro cirkulation
Reduktion i smerter
Reduktion af stress i kroppen og øget velvære generelt
Kliniske erfaringer hos klinikker i Danmark med speciale i Care4Life behandlinger

Care4Life behandling er behagelig og baserer sig på at styrke kroppens immunsystem og evne til selvhelbredelse. Der måles ikke direkte, men virkningen af behandlingen er at øge klientens evne til selvhelbredelse. Det anbefales at din egen læge også anviser til behandling med PEMF og de kombinations behandlinger klinikkerne kan udføre. En samarbejdende læge med indsigt i PEMF er at foretrække. Vi har analyseret og behandlet 112 personer i perioden 1. februar 2015 til 1. november 2016, side løbende har vi haft både gigt og stress forløb med henholdsvis 30 og 36 deltagere. Resultaterne kan aflæses på vores hjemmeside. Vores erfaringer igennem de sidste mange år, har betydet en stor sundheds forbedring hos patienterne med følgende tilstande:

GENERALT: observationer
Reduceret stress – Øget energi og velvære – Et bedre fungerende immunsystem – Bedre søvn og bedre humør – Bedre fordøjelse – Mindre smerter – hurtigere restitution – Renere hud, mange ser yngre og friskere ud – Bedre CO2 -optagelse og ydelse ved træning og hård belastning – Mere energi og bedre præstationer i fysiske aktiviteter bedre evne til udrensning –

SPECIEL : observationer
De fleste oplever reduktion af smerter – Generel bedring av diabetes 2 og/eller overvægt – Generelt 50 % hurtigere (halveret skadetid) ved idrætsskader og andre skader i væv – Færre virussygdomme og andre infektioner – hurtigere på Job efter vanlige sygdomme (forkølelser, influenza mv.) – Bedre hjertefunktion (lavere puls efter behandling og mindre rytmeforstyrrelser) – Øget energi og velvære ved brugen af PEMF og udmattelses syndromer – Reduktion i allergier – Styrket immunsystem med positive effekter på en række lidelser (koncentration, bedre syn ved mørke)Flere tilfælde hvor tinnitus (øre sus) er mindsket –
Generelt øget livskvalitet for kronisk og alvorlige syge – Vi har ikke oplevet personer som ikke opnået en forbedring under et af de nævnte punkter.

Pulserende elektromagnetisk terapi Hvad er det?

– og hvad kan det gøre for din krop?

 • Forbedrer blodets evne til at optage og transportere ilt.
 • Forbedrer blodcirkulationen og hjælper kroppens blodkar til at udvide sig.
 • Forbedrer blodets evne til at bortskaffe affaldsstoffer via kroppens 5 udrensningsorganer: leveren, nyrerne, huden, lungerne og mave-tarmsystemet.
 • Påvirker stofskiftet i positiv retning, da et magnetfelt påvirker kroppens evne til at udskille affaldsstoffer.

Professor Zhou fra Kina anfører, at magnetterapi er effektiv på følgende lidelser:

Medicinske sygdomme:
bronkitis, astma, lungebetændelse, galdeblærebetændelse, sår på tolvfingertarmen, forstoppelse, for højt blodtryk, for meget fedt i blodet (hyperlipidæmi), åreforkalkning, blodpropper i hjernen, hjertelidelser, årebetændelse og blodpropper i ben, reumatiske hjertesygdomme, leddegigt, slidgigt, frossen skulder, seneskedehindebetændelse, bindevævssygdomme (autoimmune lidelser), iskias, trigeminusneuralgi, migræne, ansigtsnervelammelse, nervøs svækkelse, søvnløshed, diabetesproblemer, betændelse i prostata og urinvejsinfektion.
Kirurgiske sygdomme: forstørret prostata, cyster, åreknuder, brystbetændelse, cyster i brysterne, slidgigt og betændelse i rygsøjlens sideled (spondylose), diskusprolaps, urinvejsinfektion, nyresten, forstuvninger, genoptræning efter knoglebrud, hæmorider.
Gynækologiske sygdomme: underlivssmerter (dysmenorre), uregelmæssig menstruation, uterus fibromer og underlivsbetændelse.
Børnesygdomme: Mellemørebetændelse, astmatisk bronkitis, astma, lungebetændelse, ufrivillig vandladning, diare, forstoppelse og kolik.
Hudlidelser: sår og kløe, helvedesild, eksem, nældefeber, neurodermitis, psoriasis.
Ører-næse-hals sygdomme: Nervøs tinnitus, døvhed, høfeber, allergisk rhinitis, halskatar, hæshed, sår i munden og gigt i kæbeled.
Det er vigtigt altid at søge læge, når man føler sig syg samt følge lægens anbefalinger.

Behandlings effekt:

udrensning af lever, lunger, nyrer, fordøjelsessystemet og huden, og opbygning af immunforsvar.
Et dårligt led eller en beskadiget sene er jo ofte hævet. Det gør, at blodtilførslen til stedet er komprimeret og næringsstofferne når ikke frem til det sted hvor det skal gavne. Derfor er Care4Life mere effektiv og har den gavnlige effekt, at behandlingen heler celleskader, og derved nedsætter den lokale inflammation på stedet, og blodtilførslen forbedres. Man opnår dermed hurtige og større effekt af Care4Life behandling.

Blodets indhold og egenskab:
Lidt over halvdelen af blodet er vand, der indeholder salte, proteiner, fedtstoffer, resten er blodceller dvs. røde og hvide blodlegemer samt blodplader. Blodet transporterer ilt, næringsstoffer, hormoner og enzymer til cellerne og fjerner kuldioxid og andre affaldsstoffer. Det deltager i reguleringen af kroppens syre-base balance. De røde blodlegemer får deres farve på grund af indholdet af hæmoglobin, dette kemiske stof kan binde både ilt og kuldioxid og fungerer som transportmolekyle for disse stoffer i blodet.
Til opbygning af muskler må man sørge for, at personen / dyret har de nødvendige byggesten. Mangler de dem i nødvendigt omfang, da skal de tilføres via Care4Life behandling.

Gigt:
Symptomer kan være smerter, stivhed og indimellem hævelse af leddet, det er oftest knæ, hofte, fingre og storetåen der rammes. Slidgigt opstår ved, at brusken slides tynd og knoglen blottes. Så dannes nyt knoglevæv og ledkapslen fortykkes. Når det rammer yngre er det ofte opstået efter fejlbelastning af leddet efter knoglebrud eller vedvarende overbelastning ved for eksempel overvægt eller sport. (udsagn v. læge Birgitte Bibow)

Smerter:
Ved vævs skader: opstår elektriske strømme til hjernen, alle nerve ender samles i hjernen.
Stress og smerte systemer taler sammen, der opstår en kobling til immunsystemet. Når vævs skaden er helet forsvinder smerten. Jo bedre der behandles jo bedre forudsætning for at det ikke sættes til kronisk smerter. Medicins smertebehandling kan ofte ikke stå alene, der findes ikke noget vidundermiddel (citat : speciallæge i reumatologi Overlæge Stine Amris.
Pulserende Electro Magnetterapi – PEMF terapi er en metode til ren terapeutisk, at hele mennesker og dyr via en naturlig biokemisk proces.
Forskere ved det Russiske rumfarts institut lærte om betydningen af jordens magnetiske effekt, da bla. Yuri Gagarin, den berømte russiske videnskabsmand, rejste til rummet som første mand kom det forskningen til gode.
De fysiske konsekvenser var mange: Han kom tilbage med knogleskørhed, fortvivlelse, nedsat stofskifte, nedsat perception og mangel på muskelmasse. Hans ophold varede mindre end to timer.
Siden da begyndte videnskaben bla. v. NASA at studere magnetisme, Deres konklusion var, at hver en levende celler kræver pulserende magnetiske felter fra jorden. Hvis cellerne ikke får disse magnetiske felter fra jorden, kan de dø efter nogle få timer. Det er umuligt at leve en dag uden de pulserende magnetiske felter.

Slidgigt
Vi ved, at slidgigt nogle gange kan gøre livet svært. Vi håber, at den følgende information besvarer nogle af de spørgsmål, du måtte have om det grundlæggende i behandlingen, så du forstår din læges anbefalinger. Denne information er ikke ment som erstatning for din ortopædkirurgs erfaring og rådgivning. Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du venligst henvende dig til din læge eller ortopædkirurg.
På sygdommens tidlige stadier er det almindeligt, at man ignorerer ubehag i leddene. Efterhånden, som slidgigt udvikler sig, kan aktiviteter som at gå, køre og stå blive vanskelige og smertefulde. Leddene, som mest almindeligt påvirkes af slidgigt er knæene, hofterne, fingrene og skuldrene. Hvis du lider af slidgigt, kan du opleve smerte, mens du står eller bevæger dig, hvilket kan resultere nedsat aktivitet.
Ofte er årsagen til slidgigt ukendt, men den kan udvikle sig som et resultat af led skade, overvægt eller års slid på led brusken. Der er ingen kendt behandling. Det bedste, lægerne kan gøre for deres patienter, er at gøre godt med bevægelse og reducere smerten. Heldigvis har led og bevæge apparatet vist sig påvirket af PEMF behandlingen som en effektiv behandlings metode.
En daglig pleje af din krop og cellers tilstand.
Som ansvarlig for din krop er din rolle vigtig i forbindelse med at dyrke motion, indtage sund kost, få den mængde hvile kroppen giver signal om. Du kan hjælpe din ven eller dit familiemedlem til at få em bedre helbreds tilstand ved at anbefale behandling med Care4Life.
Der er en række ting, du skal vide i forbindelse med patientens sikkerhed, heling og behagelighed, når han eller hun er under behandling på klinik eller i eget hjem. Nærværende oplysninger vil hjælpe dig med nogle af de mange spørgsmål og bekymringer, du måtte have, mens du forbereder dig til en bedre pleje af din krop med ny energi.

Daglig behandling i hjemmet eller på klinik.
Hvis du er meget aktiv, anbefales det at du tager de 28 minutters behandling umiddelbart efter din motion eller sports aktivitet.
Drik godt med vand både før og efter behandling.
Giv dig selv fred og ro – uden mobil, computer ipaid eller lignende produkter tæt på dig.
Placer altid transducers på samme sted, lige over højre knæ.
Anbring din maskine på et tørt og sikkert sted efter brug – pas på den
Der skal være god energi omkring dig under behandling, brug slap af musik, svagt hygge lys.
Hold forlængerledninger væk, da maskinen er batteri drevet og kun skal oplades når den selv fortæller det, se på display.
Lad dig ikke blive skræmt over, at dit medicin forbrug vil blive formindsket.
Gør det nemt for dig selv at bruge Care4Life på kontoret, i hjemmet, i bilen, under ferien, ja alle steder kan du opnå 28 minutters celle udrensning og uplowding en gang i døgnet.

Care4Life / PEMFs og blod cirkulations effekt

Stort set alle behandlinger med PEMFs, og lignende statiske magneter, forbedre cirkulation gennem mindst 7 mekanismer.

 • Gennem udvidelse af blodkarrene
 • Reduktion af ødem, som begrænser cirkulationen
 • Reduktion af blodpladerne`s klæbeevne
 • Reduktion af fibrinogen og forbedring af fibrinolyse
 • Tegn på, at de fleste PEMFs behandlinger også vil ændre bøjeligheden af røde blodlegemer, så de kan bevæge sig gennem kapillærerne på en lettere måde
 • Reduktion af inflammation
 • Tilsyneladende virkning på saltvands indholdet i blodet, hvilket gør det mere glat og derved ændre viskositeten.

Blodets viskositet

Vores blod, svarer viskositet til den uformelle begrebet “tykkelse.” Øget viskositet er et problem både systemisk og lokalt. Lokalt, enhver skade, forårsager lokal eller regional væv ødem. Vævsødem begrænser strømmen af blod, hvilket fører til øget viskositet i området af ødem. Systematisk når der er øget inflammation, er der en stigning i fibrinogen, C-reaktivt protein, sammenklumpning af blodplader og øget protein i det vaskulære og ekstravaskulære rum. Disse kan sænke strømmen af blod, hvilket fører til forøget viskositet. Forbedring af viskositet er vigtig, da øget viskositet ofte vil føre til dårlig levering af ernæring, hormoner og andre naturlige biologiske kemikalier til væv lokalt, især på kapillærer niveau. Desuden vil en øget viskositet have tendens til at forværre allerede eksisterende inflammation og øger sandsynligheden for at udvikle blodpropper eller trombose i blodkar. Blodpropper eller trombose kan føre til store ændringer i omløb, ikke mindst er slagtilfælde, hjerteanfald og lunge emboli, nogle af resultater der forekommer blandt andre fænomener i kroppen.

Ved at behandle kun en af de mekanismer, der kan forårsage stigninger i viskositet er mindre tilbøjelige til at producere ønskede resultater. Men da PEMFs får fat i så mange af disse mekanismer, i varierende grad afhængigt af niveauet af den fysiologiske forandringer, vil næsten alle drage fordel af forbedringer i viskositet. Når en PEMF applikator placeres på kroppen, vil der opnås en forbedring af blodet flyde evne under et magnetfelt, frembragt af applikatoren blive påvirket, og i sidste ende dermed gennem et tilstrækkeligt antal hjerte cyklusser, vil det påvirke hele cirkulationen. Det kan antages, at disse effekter er tilbøjelige til at ske hurtigere, når hele kroppen eksponering bruges mod kun lokale.

Behandling med Care4life / PEMFs programmer

Der er noget som tyder på, at en hvilken som helst magnetisk behandlings system er bedre end noget andet i at producere disse ændringer. Der er set undersøgelser som beskæftiger forskellige former for PEMF signaler og markerer intensiteter på, at påvirke cirkulation og viskositet. Så i alle behandlinger handler det om tid for eksponering og areal af eksponering, der er vigtigt for at opnå bæredygtige generaliserede effekter. Naturligvis, viskositet er noget, der er bestemt af underliggende omstændigheder i kroppen. Det gør at PEMF behandling vil påvirke viskositeten mere varigt, hvis den underliggende årsag til den forøgede viskositet også styres. Mens PEMFs har så mange forskellige måder at nærme sig problemet med øget viskositet, kan de ikke påberåbes alene løse problemet med viskositet. Anvendes den som eneste terapi, kan PEMFs sikkert hjælpe en person gennem en akut kortsigtede episode, sandsynligvis mere effektivt end de fleste andre behandlingsformer. I en russisk undersøgelse blev PEMFs fundet at være mindst lige så effektiv som aspirin, gennem en lidt anden mekanisme til at reducere blodplade klæbeevne. PEMFs var faktisk bedre end aspirin i det faktum, at de påvirkede så mange forskellige komponenter, der er involveret i øget blodpladeadhæsionen. Det samme gælder for andre antikoagulanter og andre blodpladeadhæsion behandlinger, der ofte bruges til at forhindre slagtilfælde eller hjerteanfald.

Som der har været nævnt mange gange før, når der anvendes PEMFs til et specifikt mål, er der en bred vifte af andre aktioner, der påvirker kroppen ved de forskellige PEMFs programmer, om man er klar eller ej. I nogle tilfælde vil nogle af de andre fordele og handlinger PEMFs er mange andre processer i kroppen kan være vigtigere for kroppen end målet med faldende viskositet.

Download yderligere informationer