Referencer og klinisk test

Nedenfor har vi samlet en stribe af de tilbagemeldinger, vi har fået fra vore kunder igennem mange år.

Tilbagemelding fra Michael Strøm Bornholm

En lille hurtig opdate i forhold til mødet i fredags. Jeg føler at behandlingen gav et positivt resultat i forhold til de spændinger jeg har haft og det faktum jeg i dagene op til ikke havde fået nogle andre typer af behandling.
Mvh Michael

Dagbog fra Heidi Bro Næstved

Januar 2015
Den 13/1 2015
I behandlingsseancen, mærkes liv i muskler og led, ved hænder, knæ, ankler. Mit højre knæ som er opereret, mærkes en smerte ved højre side af knæskal, det er en lille smerte og ganske behagelig. Højre hånd på bagsiden af hånden, i linje tommel, håndrod og lillefinger har samme opmærksomhed. Begge albuer svier. Jeg mærker en varme i hele kroppen, det er behageligt, jeg mærker jeg lever i hele kroppen. Jeg føler jeg er i en boble, det er rart.
Efterfølgende, mærkes en varme, jeg er ubeskrivelig træt og tillader at gå med træheden, ved at blive hjemme. Jeg mærke dagen igennem varme. Mine hænder er varme dagen efter, der er plads til hænderne under huden. Jeg har smerter i begge tommelfingre, det er ikke den samme skærende smerte som jeg har lever med i mange år, men en smerte, der let banker, svier og som ikke går til hjernen.
Den 15/1
I behandlingsseancen, mærkes samme liv i muskler og led som forleden, venstre arm er mere synlig i forhold til varme, armen er ligesom ikke min, men jeg mærker en tydelig ”lammelse” fra tommelfinger til skulder, det er behageligt selvom jeg mærker en stikkende lille smerte i denne bane. Jeg mærker en varme brede sig til hele kroppen, jeg er i en osteklokke på den mest behagelige måde. Højre håndrods små muskler svier. Venstre knæ svier på højre side.
Efterfølgende
Efterfølgende er jeg mega træt, jeg har en arbejdsdag, der gør, at jeg ikke når at mærke efter. Om aften går jeg i seng og sover 9 timer uden at vågne, er behagelig til mode om morgen. Lidt underligt er det, at jeg ikke er så stiv i mine ankler, jeg er bevægelig fra jeg står ud af sengen.
Den 16/1
I behandlingsseancen, sammen varme, jeg mærker jeg lever i hele kroppen, jeg slapper af i alle muskler og har lyst til at ligge ned. Mine tommelfingre gør ondt, men på en god måde, der ikke når hjernen, den bliver der hvor den er. Mine ankler føles lette og løse, det er behageligt, at de er synlige. Det niver og svier i albuer, det gør ikke noget, jeg er i samme boble, mine øjne ser ud af en tunnel, jeg har det godt. Begge håndrødder værker og har en varme der er anderledes end resten af kroppen.
Efterfølgende, samme træthed, jeg har lyst til at sove og alligevel ikke, har en indre energi, arbejdet fylder meget i dag, hjemme sammen energi, bilen får den store tur og jeg holder mig vågen om aften. Over weekenden, kroppen er varm, mine led gør ondt og alligevel ikke ondt, jeg er træt og giver lov til at sove om dagen. Jeg har det godt og gør alt for at nyde denne tilstand.
Mandag morgen, står jeg op, udhvilet og med led der ikke er stive, det er rigtig mange år siden jeg har prøvet det.
Den 20/1
I behandlingsseancen, mærkes en varme omkring højre hånds tommels og pegefinger. Varmen stråler fra de to fingre i lige linje op ad armen og stopper ved albue. Der mærkes en lille smerte ikke noget der gør på den måde, smerten er behagelig og den går væk efter noget tid. Mine knæ har samme opmærksomhed, her er det mest synligt ved knæskal der vender ind mod hinanden. Seancen er behagelig, jeg mærker en ro og en varme i hele kroppen.
Efterfølgende samme varme. Jeg har røde kinder, varme i hænder. Jeg er ufattelig træt efter behandlingen og resten af dagen. Det er ikke en træthed der gør noget, jeg er bare lidt ærgerlig over ikke, at kunne hænge ud med træheden og blive i denne tilstand. Mine hænders hud passer til mine hænder, de er let hævet men kan bøjes uden smerte eller stivhed. Jeg har ondt i mine knæ, der virker løse, jeg er lidt overrasket over, at jeg kan gå i knæ.
Den 22/1
I behandlingsseancen, mærkes fra højre knæ i linje med storstå – fra knæet op mod lysken en stribe smerte, den er lidt irriterende, den ophører, derefter ankommer samme stribe men modsat ned til anklen, den er mere håndterbar. Venstre hånd, tommelfinger smerter på en anden måde en øvrige dage, leddet har en dunkende smerte. Der er ro i hovedet, jeg er afslappet og nyder, at jeg mærker varmen og de små spjæt mine muskler gør.

Efterfølgende samme varme, på arbejdet observerer mine kollegaer mine røde kinder, min tommelfinger på venstre hånd smerter så det går til hjernen og jeg må tage smertestillende, grundet en lidt for travl arbejdsdag. Trætheden har i dag ikke været så markant. Jeg er stadig overrasket over, at jeg kan gå i knæ.
Den 23/1
Behandlingsseance med nåle. Jeg mærker en åbenhed fra fod til hårtop, en slags bølgende brussen, det er behageligt og trygt. Venstre tommelfinger smerter, fra tommel og i lige linje til skulder, det er lidt irriterende, men til at holde ud. Mine knæ værker i linjer fra knæ til ankler som går over i en slags følelse tomhed, mine knæ og underben er ikke mine, det er helt i orden, det er ikke ubehageligt, bare en fornemmelse. Jeg har det godt, er varm i hænder og fødder og nyder at mærke det der sker, også selvom det er smerter, de er gode og venlige.
Efterfølgende samme varme, mine tommelfingre smerter og jeg må ty til smertestillende piller, det er helt i orden, mine led er løse og jeg kan være i min hud, det er en hel ny fornemmelse, at stå op om morgen uden stive led, og jeg kan stadig gå i knæ. Trætheden er der stadig, men er nok arbejdsrelateret.

Tilbagemelding fra fodboldtræner Ove Pedersen FC. Midtjylland, EFB, FC Midtsjælland, Hobro mfl.

Personligt har jeg brugt Care4Life 3 – 4 gange om ugen……
Ikke fordi jeg har været skadet – men mere fordi jeg selv spiller fodbold 2 gange om ugen – samtidig med at jeg er ude på træningsbanen så mange gange om ugen……
Effekten har været at jeg ikke har haft ondt i muskler og led – tidligere har jeg kun kunnet spille en kamp om ugen og så været smadret de næste par dage – men det er jeg ikke mere. Selvfølgelig hvis jeg begynder at løbe dagen efter en kamp – så kan jeg godt mærke ømheden – men jeg mærker det overhovedet ikke i min almindelige gang og gøremål. Sidegevinst sover en mere dyb søvn om natten.
Min kone motionerer hver dag og løber mindst 7 km hver dag, og hun bruger Care4Life hver dag – og hun opnår samme gevinst.
I FCV har vi mest brugt Care4Life i forbindelse med trælår – fiberskader – ankelskader. Ligeledes havde vi 7 spillere til at bruge det jævnligt – men effekten af det sidste er svær at måle, idet vi i FCV har været så dygtige/heldige at vi ikke har haft ret mange skader de seneste 6 mdr.

Dagbog fra Erik Nymark Hansen Næstved

December 2014

Hermed mine oplevelser med pulserende elektromagnetisme.
1. gang, mærkede jeg sitren i et par nerver under selve behandlingen. Efter følgende en rar varm fornemmelse i kroppen.
2. gang, lidt rullen i maven men kun i starten af behandlingen, og det var sidste gang jeg mærkede noget under selve behandlingen. Hver eftermiddag når jeg kommer fra arbejde ligger jeg lige ½ time på sofaen og hver gang undtagen første fik jeg luft og rumlen i maven. Ikke ubehageligt.
3. gang fik jeg det skidt af behandlingen, frøs som en i h…… og blev træt
Resten af behandlingerne forløb fint uden nogen for for skidt tilpas.
Efter få behandlinger kunne jeg træne i body center næsten uden smerte, det har jeg nærmest ikke kunne i et par år. (smerte i knæ)
Jeg har også kunne løbe med meget mindre smerte.

Jeg har virket mindre træt om aftenen og en anden rigtig god ting ved behandlingen er at mine finger ikke bliver hvid og dør/sover mere, eller ikke i samme grad som før.

Tilbagemelding fra Ditte Kaastrup Dianalund
Efter jeg fik en behandling mere i fredags, blev jeg efter ca. 10 min enorm træt og min spændingshovedpine ( jeg vågnede med ) forsvandt ganske langsomt hen over en times tid. Efter jeg bliver behandlet med Care4life får jeg også følelsen af at min krop bliver let og føler den svæver

Jeg er rigtig glad for at have prøvet dette, da jeg jo gennem 10 år har forsøgt alle slags smertestillende midler for at have en nogenlunde tålelig dag.
Ditte
DAGBOG fra testperson nr. 61 ud af i alt 112 test personer som er blevet behandlet med Care4Life i perioden 2014 – 2015 – 2016
1. uge
Dag 1
Reducerede muskelspændinger omkring øjnene, der medfører sløret syn.
Muskelspændingerne vender en smule tilbage når jeg, fx under indkøb, focuserer, leder efter varer.
Smerter i skuldre og nakke reduceret en del.
Ingen forandringer i hofter og knæ. (V. knæ og hofte).
Dag 2
Forholdene omkring øjnene yderligere forbedret.
Smerter i skuldre og nakke yderligere reduceret .
Hofter og knæ, ingen forandringer, der opstår smerter efetr 50-100 m gang.
Dag 3
Smerter i skuldre og nakke optræder kun meget kortvarigt.
Efter en længere indkøbstur hvor jeg gik meget opstod der kraftige smerter i begge knæ og v. hofte. (fredag).
Mandag gik jeg ca. 300 m uden smerter.
2. uge
Dag 4
Smerter i skuldre og nakke er næsten forsvundet.
Gåturen fra P-plads til behandling og retur gik uden smerter i hofte og knæ, ca. 200 m.
Muskelspændinger omkring øjnene påvirkes stadig, når jeg focuserer.
Dag 5
Som dag 4.
Dag 6
Som dag 4.
Søndag: 200 m uden smerter i hofte og knæ.
Mandag: smerter i v. hofte efter 200 m.
Under hele behandlingsforløbet er humøret blevet bedre og jeg føler mig mere rolig og afslappet.
3. uge
Dag 7
Onsdag 1 times indkøbstur, hvor jeg var jeg var på benene hele tiden, gav stærke smerter i v. hofte og moderate smerter i v. knæ.
Smerterne begyndte efter ca. 15-20 minutters gang, jeg valgte at forsætte turen for at teste mig selv.
Nakke og skuldre uden nævneværdige smerter.
Dag 8
Smerter i v. hofte og knæ efter 5 minutters gang.
Nakke og skuldre stadig uden nævneværdige smerter.
Dag 9
Vejret var koldt og regnfuldt og smerterne i v. hofte og knæ viste sig fra de første skridt.
Nakke og skuldre stadig uden nævneværdige smerter.
Konklusion af det samlede testforløb:
Smerter i hofte og knæ, som de sidste 6 år.
Smerter i nakke og skuldre, som er opstået inden for det sidste halve år, er næsten helt forsvundet.
Jeg har gennem det sidste års tid gået til behandling, hver 14. dag, hos en fysioterapeut for massage af skuldre og nakke. Ved den sidste behandling, efter dag 7 meddelte fysioterapeuten, at der nu næsten ikke vat noget at komme efter mere.
Fysioterapeuten var ikke vidende om min deltagelse i den elektromagnestiske behandling.
Alt i alt positive resultater.
Hilsen fra nr. 61

Hermed mine oplevelser med pulserende elektromagnetisme.
1. gang, mærkede jeg sitren i et par nerver under selve behandlingen. Efter følgende en rar varm fornemmelse i kroppen.
2. gang, lidt rullen i maven men kun i starten af behandlingen, og det var sidste gang jeg mærkede noget under selve behandlingen. Hver eftermiddag når jeg kommer fra arbejde ligger jeg lige ½ time på sofaen og hver gang undtagen første fik jeg luft og rumlen i maven. Ikke ubehageligt.
3. gang fik jeg det skidt af behandlingen, frøs som en i h…… og blev træt
Resten af behandlingerne forløb fint uden nogen for for skidt tilpas.
Efter få behandlinger kunne jeg træne i body center næsten uden smerte, det har jeg nærmest ikke kunne i et par år. (smerte i knæ)
Jeg har også kunne løbe med meget mindre smerte.

Jeg har virket mindre træt om aftenen og en anden rigtig god ting ved behandlingen er at mine finger ikke bliver hvid og dør/sover mere, eller ikke i samme grad som før.

Tilbagemelding fra Ditte Kaastrup Dianalund
Efter jeg fik en behandling mere i fredags, blev jeg efter ca. 10 min enorm træt og min spændingshovedpine ( jeg vågnede med ) forsvandt ganske langsomt hen over en times tid. Efter jeg bliver behandlet med Care4life får jeg også følelsen af at min krop bliver let og føler den svæver

Jeg er rigtig glad for at have prøvet dette, da jeg jo gennem 10 år har forsøgt alle slags smertestillende midler for at have en nogenlunde tålelig dag.
Ditte

DAGBOG fra testperson nr. 61 ud af i alt 112 test personer som er blevet behandlet med Care4Life i perioden 2014 – 2015 – 2016

1. uge
Dag 1
Reducerede muskelspændinger omkring øjnene, der medfører sløret syn.
Muskelspændingerne vender en smule tilbage når jeg, fx under indkøb, focuserer, leder efter varer.
Smerter i skuldre og nakke reduceret en del.
Ingen forandringer i hofter og knæ. (V. knæ og hofte).
Dag 2
Forholdene omkring øjnene yderligere forbedret.
Smerter i skuldre og nakke yderligere reduceret .
Hofter og knæ, ingen forandringer, der opstår smerter efetr 50-100 m gang.
Dag 3
Smerter i skuldre og nakke optræder kun meget kortvarigt.
Efter en længere indkøbstur hvor jeg gik meget opstod der kraftige smerter i begge knæ og v. hofte. (fredag).
Mandag gik jeg ca. 300 m uden smerter.
2. uge
Dag 4
Smerter i skuldre og nakke er næsten forsvundet.
Gåturen fra P-plads til behandling og retur gik uden smerter i hofte og knæ, ca. 200 m.
Muskelspændinger omkring øjnene påvirkes stadig, når jeg focuserer.
Dag 5
Som dag 4.
Dag 6
Som dag 4.
Søndag: 200 m uden smerter i hofte og knæ.
Mandag: smerter i v. hofte efter 200 m.
Under hele behandlingsforløbet er humøret blevet bedre og jeg føler mig mere rolig og afslappet.
3. uge
Dag 7
Onsdag 1 times indkøbstur, hvor jeg var jeg var på benene hele tiden, gav stærke smerter i v. hofte og moderate smerter i v. knæ.
Smerterne begyndte efter ca. 15-20 minutters gang, jeg valgte at forsætte turen for at teste mig selv.
Nakke og skuldre uden nævneværdige smerter.
Dag 8
Smerter i v. hofte og knæ efter 5 minutters gang.
Nakke og skuldre stadig uden nævneværdige smerter.
Dag 9
Vejret var koldt og regnfuldt og smerterne i v. hofte og knæ viste sig fra de første skridt.
Nakke og skuldre stadig uden nævneværdige smerter.
Konklusion af det samlede testforløb:
Smerter i hofte og knæ, som de sidste 6 år.
Smerter i nakke og skuldre, som er opstået inden for det sidste halve år, er næsten helt forsvundet.
Jeg har gennem det sidste års tid gået til behandling, hver 14. dag, hos en fysioterapeut for massage af skuldre og nakke. Ved den sidste behandling, efter dag 7 meddelte fysioterapeuten, at der nu næsten ikke vat noget at komme efter mere.
Fysioterapeuten var ikke vidende om min deltagelse i den elektromagnestiske behandling.
Alt i alt positive resultater.
Hilsen fra nr. 61

Patienters udsagn

Alle deltagerne fik et patient journal nummer og disse henvises der til. Samtidig gives et resume af alle oplysninger hvilken oplevelse test patienterne har haft før og efter de 9 behandlinger.
Patient 070: forbedring af smerterne i det yderste af pege finger led og langfinger.
Patient 076: general forbedring, da jeg startede var min krop virkelig trængt, havde svært ved at udskille affaldsstoffer i passende tempo.
Patient 060: general observation: sveder en del, tørhed i mund, kuldegysninger på indersiden af lår.
Patient 023: afstresset rigtig god søvn, mere energi, bedre hukommelse, nakke smerter aftagende, (v. 9 behandling med akupunktur, stærke fornemmelser af energi igennem kroppen), mindre smerte i tommelfinger, aftagende smerter generelt. Smerte skala begyndte ved 9 efterfølgende nedadgående smerte til 5 ved sidste behandling, slut konklusion: en behandlings form jeg ønsker at bruge af.
Patient 001: på smerte skalaen gået fra 5 til 1 efter de 9 behandlinger
Patient 059: ingen forbedring på smerterne lå konstant på skala trin 8
Patient 052: almen befindende bedre, især mindre træthed, skiftende smerter i knæ og mave.
Patient 062: forbedring på smerte skalaen gået fra 4 ned til 2 v. sidste behandling. Jeg havde skæleksem hvilket min hudlæge sagde, at jeg skulle behandles resten af livet, da det er kronisk, nu er min eksem forsvundet efter 9 behandlinger
Patient 099: det summer og prikker i lår, arme, nakke, får varme fødder, kan mærke cirkulation i hele kroppen efter 4 behandling, stor velvære i hele kroppen, kan mærke reaktion i nyrer, har større smidighed i leddene mærker det især ved min yoga træning.
Patient 025: jævn nedgang i smerterne, kribler meget i ben og fødderne
Patient 063: har nedsat min smerte medicin behov, opdager at jeg er blød i nakken (mindre stivhed) og smerterne i venstre skulder er væk, og mærker ikke smerterne i min hofte mere, Har god energi på jobbet, går meget på toilettet, får spændinger som forsvinder når jeg slapper mere og bedre af. Efter 5 behandling
mærker jeg mærkbar forbedring i vejrtrækningen, fryser lidt lige efter behandling, jeg føler mig gladere og mere optimistisk.
Patient 080: fået mere energi, varme i hænder og fødder, smertefri i hånden efter 6. behandling, sover bedre, urin lugter anderledes.
Patient 047: Varm prikkende, pulserende fornemmelse under behandlingen, især i benene. Bagefter har energiniveauet været svingende, nogle dage masser af energi, andre dage har jeg følt træthed, men også mere afslappet.
Patient 064: Efter de 5 første behandlinger mærker nu næsten ingen smerte i nakke, skuldre og ryg, og sover godt uden uro i benene.
Patient 065: Stor urin udrensning normalt toilet besøg om natten 1 til 2 gange / en enkelt nat var toilet besøget 7 gange. Føler smertelindring ifm. skulder smerter, før behandling kunne jeg mærke smerten, men allerede efter de 28 minutters behandling følte jeg ingen smerter.
Patient 013: På smerte skalaen faldt mit niveau løbende med antal af behandlinger.
Patient 082: Begyndte at svede mere end normalt, kan mærke i kroppen at der ikke er så mange gener længere er begyndt at gå uden krykke. Var i Biografen gik hele vejen fra bilen og ind i biografsalen uden krykke, det har jeg ikke gjort i over 4 år. Har det bedre i hele kroppen, sover bedre. Har nedsat mit medicin forbrug væsentligt.
Patient 005: Har fået mere energi og bevægelighed i ryggen, fingrene er ikke så hævede længere. Har nydt de 9 behandlinger og vil gerne eje maskinen. Generelt stor smerte lindring i hele kroppen.
Patient 061: Koncentrations forbedring bla. på synet, balancen og evnen til at gå op og ned af trapper uden smerter er væsentlig forbedret.
Patient 081: En dejlig varm fornemmelse når jeg får behandling. På smerte skalaen er det nedadgående med mindre smerter fra gang til gang.
Patient 078: bruger dagligt magneter på hals / armbånd – syntes det hjælper på smerterne.
Patient 024: mine tæer mærker jeg ikke normalt i dagligdagen, men med behandlingen mærkes de tydeligt, stor varme fornemmelse i højre arm.
Patient 032: Fra behandling til behandling er mine smerter aftagende.
Patient 100: Let øget energi niveau allerede efter første behandling.
Patient 014: Har følt en udbredt hud kløe ud over det sædvanlige på hele kroppen, mærkbart en stor udrensning via huden.
Patient 015: Fået udslæt på h. lår, udrensningen og celle massagen mærkbar på de ømme punkter.
Patient 035: Formindsket mit medicin forbrug generelt mindre smerter i håndled, knæ og ankler
Patient 084: Jeg lider af leddegigt, Under behandlingerne med Care4Life forsvandt ledsmerterne helt og det forblev sådan i ca. 10 til 12 timer