Referencer

Nedenfor har vi samlet en stribe af de tilbagemeldinger, vi har fået fra vore kunder

“Mandag morgen står jeg op, udhvilet og med led der ikke er stive, det er rigtig mange år siden
jeg har prøvet det”

Heidi Bro, Næstved

“Effekten har været at jeg ikke har haft ondt i muskler og led – tidligere har jeg kun kunnet spille en kamp om ugen og så været smadret de næste par dage – men det er jeg ikke mere. Sidegevinst sover en mere dyb søvn om natten. Min kone løber mindst 7 km hver dag, hun bruger Care4Life hver dag – og hun opnår samme gevinst.
I FCV har vi mest brugt Care4Life i forbindelse med trælår, fiberskader, ankelskader”

Fodboldtræner Ove Pedersen FC. Midtjylland, EFB, FC Midtsjælland, Hobro mfl.

“Efter få behandlinger kunne jeg træne i body center næsten uden smerte, det har jeg nærmest
ikke kunnet i et par år (smerte i knæ) Jeg har også kunne løbe med meget mindre smerte”

Erik Nymark Hansen Næstved

“Efter jeg bliver behandlet med Care4life får jeg også følelsen af at min krop bliver let og føler den svæver”
“Jeg er rigtig glad for at have prøvet dette, da jeg jo gennem 10 år har forsøgt alle slags smertestillende midler for at have en nogenlunde tålelig dag”

Ditte Kaastrup, Dianalund

“Under hele behandlingsforløbet er humøret blevet bedre og jeg føler mig mere rolig og afslappet”

Hilsen fra nr. 61

Patienters udsagn, efter Care4Life behandlinger:

Alle deltagerne fik et patient journal nummer og disse henvises der til.

Patient 023: “Afstresset rigtig god søvn, mere energi, bedre hukommelse, nakke smerter aftagende, aftagende smerter generelt. Smerte skala begyndte ved 9 efterfølgende nedadgående smerte til 5 ved sidste behandling, slut konklusion: en behandlings form jeg ønsker at bruge af”

Patient 001: “På smerte skalaen gået fra 5 til 1 efter de 9 behandlinger”

Patient 062:“Forbedring på smerte skalaen gået fra 4 ned til 2 v. sidste behandling. Jeg havde skæleksem hvilket min hudlæge sagde; at jeg skulle behandles resten af livet, da det er kronisk, nu er min eksem forsvundet efter 9 behandlinger”

Patient 063: “Har nedsat mit smerte medicin behov, opdager at jeg er blød i nakken (mindre stivhed) og smerterne i venstre skulder er væk, og mærker ikke smerterne i min hofte mere. Har god energi på jobbet, går meget på toilettet, får spændinger som forsvinder når jeg slapper mere og bedre af. Efter 5 behandling mærker jeg mærkbar forbedring i vejrtrækningen, fryser lidt lige efter behandling, jeg føler mig gladere og mere optimistisk”

Patient 080: “Fået mere energi, varme i hænder og fødder, smertefri i hånden efter 6. behandling, sover bedre, urin lugter anderledes”

Patient 064:“Efter de 5 første behandlinger mærker nu næsten ingen smerte i nakke, skuldre og ryg, og sover godt uden uro i benene”

Patient 065: “Stor urin udrensning, normalt toilet besøg om natten 1 til 2 gange / en enkelt nat var toilet besøget 7 gange. Føler smertelindring ifm. skulder smerter, før behandling kunne jeg mærke smerten, men allerede efter de 28 minutters behandling følte jeg ingen smerter”

Patient 013: “På smerte skalaen faldt mit niveau løbende med antal af behandlinger”

Patient 082: “Begyndte at svede mere end normalt, kan mærke i kroppen at der ikke er så mange gener længere. Var i Biografen, gik hele vejen fra bilen og ind i biografsalen uden krykke, det har jeg ikke gjort i over 4 år. Har det bedre i hele kroppen, sover bedre. Har nedsat mit medicin forbrug væsentligt”

Patient 005: “Har fået mere energi og bevægelighed i ryggen, fingrene er ikke så hævede længere. Har nydt de 9 behandlinger og vil gerne eje maskinen. Generelt stor smerte lindring i hele kroppen”

Patient 061: “Koncentrations forbedring bla. på synet, balancen og evnen til at gå op og ned af trapper uden smerter er væsentlig forbedret”

Patient 081: “En dejlig varm fornemmelse når jeg får behandling. På smerte skalaen er det nedadgående med mindre smerter fra gang til gang”

Patient 024: “Mine tæer mærker jeg ikke normalt i dagligdagen, men med behandlingen mærkes de tydeligt, stor varme fornemmelse i højre arm”

Patient 032: “Fra behandling til behandling er mine smerter aftagende”

Patient 100: “Let øget energi niveau allerede efter første behandling”

Patient 014: “Har følt en udbredt hud kløe ud over det sædvanlige på hele kroppen, mærkbart en stor udrensning via huden”

Patient 015: “Fået udslæt på h. lår, udrensningen og celle massagen mærkbar på de ømme punkter”

Patient 035: “Formindsket mit medicin forbrug, generelt mindre smerter i håndled, knæ og ankler”

Patient 084: “Jeg lider af leddegigt, Under behandlingerne med Care4Life forsvandt ledsmerterne helt og det forblev sådan i ca. 10 til 12 timer”