Om Care4Life

Vi er en dansk SMV virksomhed ved navn Care4Life, med domicil i Vejle. Vi har igennem de sidste 15 år samlet evidens baseret viden og erfaring om PEMF (pulserende elektromagnetisk felt terapi), samt udviklet et behandlings system med 5 programmer

Resultatet af vores pioner arbejde udmunder sig i, at vi nu står med et veludviklet og gennem testet PEMF behandlings anlæg, som er tilpasset og fremtidsorienteret til alle, også patienter med gigt, hud, muskel, knogle og depression/​stress/ angst diagnoser.

Care4Life er dansk en opfindelse, designet, udviklet samt produceret i tæt samarbejde med internationale og nationale ingeniører, som vi har kunnet matche.
Produktet er ”Made in Denmark”

Vi har opnået anerkendelse hos myndighederne på baggrund af vores mange års studier og erfaring med behandling med Care4Life produktet, som er CE certificeret og godkendt af ADD som en non-invasiv behandlings form.

Det betyder, at vi nu kan tilbyde en behandlingsform, som ikke tidligere har været praktiseret i Danmark, Men godkendt i mange EU lande specielt i Deutschland og USA har behandlingsformen været anvendt siden 80erne

Vi har arbejdet mange år i branchen. Vore kompetencer omfatter, rådgivning, udvikling, projektering, service og reparation. Det er din sikkerhed for, at vi i alle faser leverer professionel hjælp til dit projekt, tilpasset dine behov.

International serviceafdeling
Skulle du opleve en teknisk fejl ved dit udstyr, har vi egen service afdeling. Teknisk service kan udføres som forebyggende og planlagt vedligehold eller som reparation, når skaden er sket.

Som din leverandør inden for genoptræning og sundhedssektoren får du en fleksibel samarbejdspartner, der sætter en ære i at hjælpe dig med at opnå succes med din forretning.

Henvend dig trygt til os så, vi kan og vil matche dine behov.

På nuværende tidspunkt, har vi desværre ikke mulighed for at videregive oplysninger om de klinikker der tilbyder Care4Life behandlinger, pga. Persondata lovgivningen i EU
Men kontakt op på mail så kan vi anvise nærmeste mulighed for dig, vores KAM medarbejdere og ambassadører er altid til at træffe for en gratis demonstration