Offentlige institutioner regioner og kommuner, som de første i Danmark tilbyder vi uddannelse og undervisning af pleje personalet, kurset består af 3 x 2 moduller – I alt varighed på 8 timer, således kan sundhedssektoren får et nyt behandlings tilbud indenfor genoptræning, rehabilitering, vedligeholdelse og restitution.

Care4life Technology tilbyder uddannelse og undervisning til ansatte ved kommuner og regioner med arbejdsopgaver som stress konsulenter, fysioterapeuter, sosu assistenter, personale plejehjem, rehabilitering og genoptrænings centre, i sundhedshuse og ved forebyggelse af sundheds form hos medarbejdere og ledelsen, sundsansvarlige direktører mfl.

BEMÆRK: NYT I DANMARK – Er godkendt som behandlings metode I MANGE ANDRE LANDE.

PEMF`er en forkortelse for Pulserende Elektro Magnetisk Felt terapi. Som giver en øget elektrisk aktivitet i cellerne via blodet ilttransporterende aktivitet, som er normalt forekommende i den raske celle. Den energi, som påføres cellen, lagres i et bestemt protein og virker fremmende for nydannelse af kroppens mindste blodkar og kapillærerne.

 

Nogle kan mærke og andre kan ikke mærke stimulansen, mens den påføres, men det har vist sig, at de 28 minutters daglige behandling, har en særdeles markant positiv effekt på patienter med depression, søvnproblemer, vandladnings problemer, stofskifte, knogle og bruskskader, reduktion af smerter, sårheling. Samtidig aktiverer det kroppens hormon produktion samt øget produktion af røde og hvide blodlegemer.

De internationale rapporter vi har lagt ud på vores hjemmeside som i samarbejde med Delta Danmark har dokumenteret hvorledes PEMF påvirker vores genopbygning samt celle slidtage til en behandlings form som internationalt bliver brugt i mange lande.

Der er lavet mange internationale undersøgelser af PEMF. Der er et meget markant resultats forløb. I de hidtidige undersøgelser er det fastholdt, at bivirkningerne af PEMF behandlingen er ikke eksisterende.

Helt konkret foregår behandlingen ved, at patienterne får monteret de to transducers på nederste lårben 8-10 cm. Over knæet. Der skal de sidde / ligge i 28 minutter, det er muligt at læse, se fjernsyn eller foretage sig andre ting imens, dog må frekvenser fra mobil og IT udstyr være i en anbefalet afstand af 150 cm.

Den strømmængde, der påføres cellerne med PEMF-apparatet, er inden for rammerne af de elektromagnetiske felter, der naturligt forekommer i de sunde celler. Der er ikke tale om en kunstig overstimulation, som man f.eks. kender fra ECT-behandlinger. Derfor udvikles der heller ikke de samme epileptiske krampeanfald, som man ser ved ECT, og som faktisk er afgørende for, at ECT-behandlingen er effektiv.

Også langvarige effekter

Der er netop publiceret mange års efterundersøgelse af effekten af PEMF-behandling. Af de patienter, som oprindeligt oplevede tilfredsstillende effekt af behandlingen. De patienter, som har oplevet tilbagefald (celle slidtage) blev tilbudt PEMF-behandling, som endnu engang viste en positiv effekt på omkring tre fjerdele af patienterne.

Med afsæt i de entydigt positive resultater af undersøgelserne, ser forskning og sundhed og velfærds sektoren frem til at kunne starte behandlingen på større patientgrupper. Mange vil få et forbedret livs indhold og forløb ved at blive behandlet med PEMF, frem for svært syge patienter, som typisk har gennemgået en række forskellige medicinske behandlinger uden at opnå effekt af dem.

Vi tilbyder uddannelses forløb til kommuner og regioner, hvor det er muligt at der kan uddannes fra 20 op til 50 stk. personale pr seminar. Et kursus forløb strækker sig over tre x 2 timers kursus, hvor den enkelte bliver klædt på til at betjene og behandle med Care4Life produktet. Alle kurser afholdes hos den enkelte kommune / region således, at der ikke skal bruges vikar timer eller øge kommunen / regionens omkostninger. Vi tilbyder en fast pris pr seminar, uanset om der deltager 20 eller op til 50 på et forløb, der er op til kursus køber at tilmelde i eget regi.

Igennem årene har vi opnået fondsmidler til udviklingen af PEMF programmet til glæde for de mange personer som har en diagnose. Vi forbruger fonds midlerne til produkt udvikling.