Spørgsmål og svar

Q: Hvad er pulserende elektro magnetisk felt terapi?
A: Det er en alternativ medicinsk behandling, som endda kan bruges til at behandle alvorlige sygdomme med nogle gange utroligt terapeutisk succes-dette er blevet bevist i internationale medicinske undersøgelser. Det betegnes som en biologisk behandlingsmetode. Men det er en generalisering. Magnetisk terapi er faktisk baseret på fysiske principper. Det adlyder fysiske love, som udløser biokemiske processer i levende organismer (mennesker, dyr og planter), og disse processer til gengæld udøver en effekt på helingsprocessen. De underliggende fysiske principper – understøttet af moderne videnskab og nye teknologier – gjort det muligt at udvikle en ny behandling enhed med navnet Care4Life, som gør det muligt for folk at behandle selv med succes.

 
Q: Har PEMF terapi nogen bivirkninger?
A: Nej, næppe i tilfælde af kemiske produkter, denne behandling, som er i harmoni med naturen og med mennesker og dyr organismer, ikke producerer nogen skadelige bivirkninger. Det er grunden til, at terapien er også beskrevet som en blid støtte i behandling af mange sundhedsproblemer. Ikke beregnet til personer med pacemaker, under graviditet eller efter et myokardieinfarkt. Før du påbegynder en behandling konsultere din læge først.

 

Q: Hvis medicin og narkotika, uanset om de kemiske eller naturlige produkter, som der skal tages, er, at kompatibel med samtidig behandling sig med magnetisk terapi?
A: Hvad du har beskrevet omtales som kombinationsbehandling. Mange læger og behandlere er ikke længere afvisende for en sådan kombination af behandlinger. Det har gentagne gange vist sig, at lægemidler er mere effektive, når det tages under et forløb med pulserende magnetisk terapi. Dette har meget imponerende vist sig at være sandt, når smertestillende tabletter blev taget i kombination med pulserende magnetisk terapi. En patient der tog 2 eller 3 tabletter, skulle nu blot tage én tablet som var tilstrækkelig i kombinationsterapien. Det betyder, at det var muligt at reducere dosis eller at opnå en hurtigere og mere intensiv virkning med den samme dosis. Det blev også fundet imidlertid, at uanset i hvilken form de blev taget, blev virkningen af naturopathic medicin enormt forøget – op til 50% i henhold til forskningsrapporter. I tilfælde af kemiske stoffer, er skadelige stoffer mere hurtigt udskilles fra kroppen. Dette har den fordel, at sænke kemisk belastning på kroppen og skadelige bivirkninger kan reduceres. Den kombinerede terapi især kunne derfor tilbyde store fordele for de syge.

 
Q: Hvad er det grundlæggende princip bag pulserende elektro magnetfelt terapi?
A: Princippet er at anvende den rette stimulering, dermed hjælper det kroppen til at helbrede sig selv. Det er ikke blot symptomerne, såsom smerter og andre klager, men selve kilden til disse problemer, sygdommen selv, der kunne afhjælpes eller fjernes ved denne behandling. De biomagnetiske impulser aktiverer cellulære stofskifte; samtidig cellerne forsynes med mere ilt. Dette vil til gengæld være nødvendigt for at opnå en bedre blodgennemstrømning i hele kroppen og organismen tilføres mere energi, så selvhelbredende kræfter i kroppen stimuleres og kroppens egne biologiske signaler forstærkes. Immunsystemet aktiveres og styrkes. På denne måde påvirkes psyken, ånd og personens krop som dermed påvirker alle celler samtidigt der regenereres og / eller forbedres ved reproduktionen.

 

Q: Hvad er princippet om funktionen af en effektiv magnetfelt terapi enhed?
A: Når behandling er anvendt ved hjælp af Care4Life – enhed, der helt konkret og positivt stimulerende biomagnetiske pulser brugt – et bredt frekvensspektrum af impulser med tilsvarende harmoniske bølger.
Q: Skal Care4Life pulserende magnetisk terapi også bruges, når der ikke er nogen smerte, klager eller en sygdom?
A: Som det gamle ordsprog siger “forebyggelse er bedre end helbredelse”. Pulserende magnetisk terapi er særligt værdifulde og dets anvendelse kan stærkt anbefales, især for forebyggende formål. Det har længe været bevist ved videnskabelige undersøgelser, at når kroppen behandles med de pulserende magnetiske impulser, som den modtager fra Care4life enhed, bliver kroppens funktioner forbedret, og som følge organismen er normaliseret, regenereret og forynget. Immunsystemet er også tilstrækkeligt stimuleret og styrket. Derfor og især af denne grund, anbefales du at bruge Care4LIfe terapi som en forebyggende behandling metode, fordi man bør træffe foranstaltninger til at forebygge sundhedsproblemer ved at styrke immunforsvaret. Men selv når kritiske sundhedsmæssige situationer pludselig opstår, vil du opdage, at denne investering ved at bruge en Care4Life, kan være et helt nødvendigt behandling for en sund krop og livsstil.

 

Q: Hvad var nødvendig for at producere sådan en imponerende terapeutisk enhed som Care4Life?
A: Nye teknologier, års videnskabelig undersøgelse og forskning ved hjælp af store stationære magnetfelt terapi apparater i klinikker og hospitaler har gjort det muligt i midten af firserne til en kendt videnskabsmand, som også havde arbejdet for NASA (National Aeronautics and Space Administration) , at spille en ledende rolle i udviklingen af den første og mest up-to-date mini-enhed overalt i verden-enheden var forløberen for Care4Life`s udviklings program som er til rådighed i dag. De første modeller blev markedsført i 2006. Års test bestået, hvilket førte til forbedringer og videreudvikling af enheden. I dag, den top moderne model – er en fuldgyldigt terapeutisk enhed, der opfylder alle de nødvendige krav til vellykkede selvstændige behandlinger.

 
Q: Hvad er de vigtigste fordele ved pulserende magnetisk terapi med Care4LIfe?
A: Forestil dig en lille behandling anordning, som kan gøre alle følgende:
Eliminer smerte -Eliminer søvnløshed – Give lindring i tilfælde af kroniske led sygdomme, såsom en arthritis, gigt og osteoporose og endda stoppe og / eller bremse sygdomsprocessen – Cure betændelse -Lindre neurologiske sygdomme ved at stimulere selv-healing og regenererende kræfter af kroppen – Giver en foryngende effekt – Støtte og styrke immunsystemet. På dette tidspunkt, skal det understreges, at denne behandling med Care4LIfe også bør anvendes til forebyggende formål, dvs.: Styrkelse af immunsystemet mod desiase. En kombineret behandling er også muligt med receptpligtig medicin eller homøopatiske metoder. Den virkning forøges ved kombination med magnetisk terapi.
Q: Mulighederne for Care4LIfe terapi og den succes med det “lyder for godt til at være sandt.
A: Det er der, du er forkert, fordi fremtiden allerede er begyndt. Det er derfor ikke overraskende, hvis denne behandling ofte fejlagtigt beskrevet og dens muligheder er undervurderet og misforstået. De fleste mennesker er skeptiske over denne behandling. Men i de fleste tilfælde lærer de hurtigt, at sætte pris på dens virkninger. Lejlighedsvis, folks udtalelser udtrykt ved “fordomsfulde assumations”. De antager, at det er nødvendigt at tro på pulserende magnetisk terapi for det at have en effekt. Dette er naturligvis ikke tilfældet, års afprøvning med positive resultater er: at der ikke opstår en placebo-effekt! Hvis du gennemgår denne behandling, kan du få nedsat din smerte eller lidelse, uanset om du tror det eller ej.

 
Q: Hvor lang tid tager det med magnetfelt terapi til virkning opnås?
A: Anvendelsen af behandlingen varierer. Ved starten af behandlingen er det vigtigt at anvende behandlingen så ofte som muligt med dags intervaller. Sommetider er behandlingen vellykket efter blot et par dage, men det kan nogle gange tage uger at have en fuldstændig effekt. Tag et øjeblik til at tænke på, hvor længe har du været der beskæftiger sig med dit helbred problem (er)?

 

Q: Hvorfor har min læge hidtil ikke tilbudt mig denne behandling?
A: Desværre er de fleste sundhedsprofessionelle ikke uddannet og har viden om, at “ridser kun i overfladen” ‘. Det er derfor ikke overraskende, hvis denne behandling fejlagtigt dømmes, og dets potentiale er undervurderet, skyldes af manglende uddannelse. Læger betragter det som en alternativ behandlingsmetode. Det er en af grundene til, at det ikke anbefales. Men også, bureaukratiet omkring sundhedssektoren i mange lande i den vestlige verden gør tingene vanskelige, der ikke er produceret af den magtfulde farmaceutiske industri. Moderne magnetfelt terapi har intet til fælles med såkaldte “magneter”; Det er ikke hokus-pokus. en placebo eller noget esoterisk, og heller ikke indebærer nogen “håndspålæggelse” (mesmerism).

 
Q: Jeg ville helt sikkert have erhvervet Care4Life for år siden. Hvorfor har jeg ikke hørt om eksistensen af denne behandlings mulighed enhed indtil nu?
A: Som med enhver ny terapi, tager det tid, vi har brugt 13 år til at fortæller sandheden. Som et resultat, er flere og flere terapeuter, biomedicinske eksperter, læger, forskere og natur opaterne dagligt at tage et nærmere kig og bruger denne terapi, flere rapporterer om sine hidtil uventede terapeutiske succeser og potentiale. Alligevel har terapien altid været noget vanskeligt for folk i almindelighed at få adgang til, og især hvad angår gode hjemme behandlings enheder er bekymret, det er aldrig blevet bredt publiceret. Kun relativt få patienter i DK var i stand til at nyde denne form for terapi ved i behandling i særlige sundhedsklinikker og terapi centre indtil nu, men med vores nye modeller er tiden kommet.

 

Q: Hvor kan jeg få mere information og læse mere om emnet og enheden?
A: Du bedes kontakte os – så vil vi fremsende de internationale rapporter vi er i besiddelse af.  I disse kan du læse et udvalg taget fra en lang række af de nyeste og mest interessante rapporter opnået fra brugerne af PEMF. De vil også vise dig, hvor meget lidelse mange af disse brugere måttet udholde, før de opdagede effekten. Selv om et stort antal internationale medicinske og videnskabelige undersøgelser, der allerede er blevet offentliggjort på succesen med magnetisk terapi, ny viden, bliver tilføjet hvert år. Du har måske allerede læst om den utrolige succes, der er blevet opnået, især i behandling af kroniske og håbløse tilfælde – disse har nogle gange været emnerne for overskrifter i aviser. I hvert fald inden for naturopati og homøopati, er denne terapi omtalt som en universel behandling fremgangsmåde og anvendes som sådan.

Q: Hvem bør have behandling?
A: Alle – behandlingen er for patienter med kroniske ledsmerter på grund af slidgigt, der griber ind i daglige aktiviteter så som gang, træning, fritid og rekreation. De daglige 28 minutters tilsigter at lindre smerte, at gendanne cellers balance og uafhængighed samt muliggøre arbejde og udførelse af andre daglige aktiviteter.

 
Q: Virker det efter få behandlinger af cellerne?
A: Efter en til to behandlinger med Care4Life oplever de fleste patienter nedsat eller ændring af smerte, øget bevægelighed og forbedret livskvalitet. Levetiden af cellerne bliver påvirket af mange faktorer, herunder patientens fysiske tilstand før behandling. Anatomi, vægt, aktivitet og villighed til at følge vore anvisninger før og efter daglig behandling. Resultaterne kan variere, og det er kun dig selv, der kan afgøre, om behandling dagligt eller behandling et par gange om ugen, er det rigtige for dig.

 
Q: Hvilke mulige komplikationer er der ved Care4Life behandling?
A: Der kan ikke opstå komplikationer under og efter behandlingen, og der er ingen bivirkninger. I de fleste tilfælde er Care4Life behandlingen yderst vellykket. De fleste vil opnå smerte lindring og får samtidig nedsat deres medicin forbrug på sigt. Nogle patienter vil fortsat opleve smerter og stivhed, men på sigt vil denne situation ændre sig til et bedre forløb. Faktorer som patientens aktiviteter efter behandling og vægt kan påvirke cellernes levetid. Det er bedst at drøfte disse emner med en klinik ansvarlig, som vil være i stand til at besvare dine spørgsmål.

 
Q: Hvornår bør jeg bruge denne type behandling?
A: Din krop vil afgøre, om en sådan behandling skal være daglig, eller hver anden dag, du vil være sikker på at mærke efter i kroppen, når du trænger til Care4Life behandlingen. Stil selv spørgsmålet hvad er
hensigtsmæssig for dig. Din afgørelser vil være baseret på din medicinske historie, dine egne undersøgelser og dine ønsker for en god sundheds tilstand.

 
Q: Er jeg for gammel til denne behandling?
A: Alder er generelt ikke noget problem, hvis du ellers har et tilpas godt helbred og fortsat ønsker at leve et aktivt liv. Du skal konsultere os eller din læge for en vurdering af din almene helbredstilstand og parathed til Care4Life behandling.

 
Q: Hvor lang tid skal patienter, der får lyst til at bruge Care4Life være forberedt på at investerer:
A: Tidligere måtte en patient normalt forvente at få en diagnose med medicins behandling, men i 2005 skrev radio doktor Carsten Vang Hansen en artikel om fremtidens energi medicin, som ville ændre behandlings mønstret hos patienterne, og det er der, vi er i dag. Du skal bruge Care4Life som et kvalitets løft i din dagligdag resten af livet, ligesom med søvn, mad, motion. Det er den daglige dosis, som gør en forskel. Du må gerne gå i intensiv træning nu – jo før, vil du kunne vende tilbage til forbedret aktivitets- og livsindhold.

 
Q: Hvilke slags aktiviteter kan patienter forvente at skulle foretage sig efter behandling ?
A: Det afhænger af forskellige faktorer, herunder livs typen, dit helbred og din krops helings evne. Normalt bør patienter være i stand til at vende tilbage til aktiviteter efter få minutters pause, nogle er aktive imens de bliver behandlet, det er op til den enkelte, hvor deres aktivitets niveau skal ligge om det er med høj påvirkning som f.eks. løb og hård sport, eller det er ren wellness og afslapning.