Spørgsmål og svar

Q: Hvad er pulserende elektro magnetisk felt terapi?
A: Det er en alternativ medicinsk behandling, som endda kan bruges til at behandle alvorlige sygdomme med nogle gange utroligt terapeutisk succes-dette er blevet bevist i internationale medicinske undersøgelser. Det betegnes som en biologisk behandlingsmetode. Men det er en generalisering. Magnetisk terapi er baseret på fysiske principper. Det adlyder fysiske love, som udløser biokemiske processer i levende organismer (mennesker, dyr og planter), og disse processer vil til gengæld udøve en effekt på helingsprocessen. De underliggende fysiske principper – understøttet af moderne videnskab og nye teknologier. har gjort det muligt at udvikle en ny behandlings enhed med navnet Care4Life, som gør det muligt for folk at behandle selv, med succes.

Q: Har PEMF terapi nogen bivirkninger?
A: Nej, denne behandling, som er i harmoni med naturen og med mennesker, dyr og organismer, producerer ingen skadelige bivirkninger. Det er grunden til, at terapien også er beskrevet som en blid støtte i behandling af mange sundhedsproblemer. Ikke beregnet til personer med pacemaker, under graviditet eller efter et myokardieinfarkt.
Før du påbegynder en behandling kan du konsultere din læge først. 

Q: Hvis jeg tager medicin, kemiske eller naturlige produkter, er det tilrådeligt med samtidig behandling med PEMF?
A: Mange læger og behandlere er ikke længere afvisende for en sådan kombination af behandlinger. Det har gentagne gange vist sig, at lægemidler er mere effektive, når det tages under et forløb med pulserende magnetisk felt terapi. Dette har vist sig at være sandt, når smertestillende tabletter blev taget i kombination med pulserende magnetisk terapi. En patient der tog 2 eller 3 tabletter, skulle nu blot tage én tablet som var tilstrækkelig i kombinationsterapien. Det betyder, at det var muligt at reducere dosis eller at opnå en hurtigere og mere intensiv virkning med den samme dosis. Uanset i hvilken form de blev taget, blev virkningen af naturopatisk medicin enormt forøget – op til 50% i henhold til forskningsrapporter. I tilfælde af kemiske stoffer, som er skadelige for kroppen, ses en mere hurtigt udskillelsesproces fra kroppen. Dette har den fordel, at sænke kemisk belastning på kroppen og skadelige bivirkninger kan reduceres. Den kombinerede terapi især kunne derfor tilbyde store fordele for de syge.

Q: Hvad er det grundlæggende princip bag pulserende elektro magnetfelt terapi?
A: Princippet er at anvende den rette stimulering, dermed hjælper det kroppen til at helbrede sig selv. Det er ikke blot symptomerne, såsom smerter og andre klager, men selve kilden til disse problemer, sygdommen selv, der kan afhjælpes eller fjernes ved denne behandling. De biomagnetiske impulser aktiverer det cellulære stofskifte og samtidig forsynes cellerne med mere ilt. Dette gør at der opnås en bedre blodgennemstrømning i hele kroppen og organismen tilføres mere energi, så selvhelbredende kræfter i kroppen stimuleres og kroppens egne biologiske signaler forstærkes. Immunsystemet aktiveres og styrkes, og på den måde påvirkes psyken, ånd og personens krop da alle celler samtidigt regenereres og/eller forbedres ved reproduktionen.

Q: Hvad er princippet om funktionen af en effektiv magnetfelt terapi enhed?
A: Når behandling er anvendt ved hjælp af Care4Life – enhed, der helt konkret og positivt stimulerende biomagnetiske pulser brugt – et bredt frekvensspektrum af impulser med tilsvarende harmoniske bølger.

Q: Skal Care4Life pulserende magnetisk terapi også bruges, når der ikke er nogen smerte, klager eller en sygdom?
A: Som det gamle ordsprog siger “forebyggelse er bedre end helbredelse”. Pulserende magnetisk terapi er særligt værdifuldt og dets anvendelse kan stærkt anbefales, især til forebyggende formål. Det har længe været bevist ved videnskabelige undersøgelser, at når kroppen behandles med de pulserende magnetiske impulser, som den modtager fra en Care4Life enhed, bliver kroppens funktioner forbedret, og som følge deraf bliver organismen normaliseret, regenereret og forynget. Immunsystemet er også tilstrækkeligt stimuleret og styrket. Derfor og især af denne grund, anbefales det at bruge Care4Life terapi som en forebyggende behandling metode, fordi man bør forebygge sundhedsproblemer ved at styrke immunforsvaret.  

Q: Hvad er de vigtigste fordele ved pulserende magnetisk terapi med Care4LIfe?
A: Den brugervenlige C4L model V.5 kan bl.a. gøre følgende:
Eliminere smerte – Eliminere søvnløshed – Give lindring i tilfælde af kroniske led sygdomme, såsom arthritis, gigt og osteoporose og endda stoppe og/eller bremse sygdomsprocessen – Kurerer betændelse – Lindre neurologiske sygdomme ved at stimulere selv-healing og regenererende kræfter af kroppen – Give en foryngende effekt – Støtte og styrke immunsystemet. En kombineret behandling er også muligt med receptpligtig medicin eller homøopatiske metoder, hvorved virkningen forøges ved kombination med magnetisk terapi.

Q: Hvornår bør jeg bruge denne type behandling?
A: Din krop vil afgøre, om en sådan behandling skal være daglig, eller hver anden dag, du vil være sikker på at mærke efter i kroppen, når du trænger til Care4Life behandlingen. Stil selv spørgsmålet hvad er hensigtsmæssig for dig. Din afgørelse vil være baseret på din medicinske historie, dine egne undersøgelser og dine ønsker for en god sundheds tilstand.

Q: Er jeg for gammel til denne behandling?
A: Alder er generelt ikke noget problem, hvis du ellers har et tilpas godt helbred og fortsat ønsker at leve et aktivt liv. Du skal konsultere os eller din læge for en vurdering af din almene helbredstilstand og parathed til Care4Life behandling.

Q: Hvor lang tid skal patienter, der får lyst til at bruge Care4Life være forberedt på at investere:
A: Tidligere måtte en patient normalt forvente at få en diagnose med medicins behandling, men i 2005 skrev radio doktor Carsten Vang Hansen en artikel om fremtidens energi medicin, som ville ændre behandlings mønstret hos patienterne, og det er der, vi er i dag. Du skal bruge Care4Life som et kvalitets løft i din dagligdag resten af livet, ligesom med søvn, mad, motion. Det er den daglige dosis, som gør en forskel. Du må gerne gå i intensiv træning nu – jo før, vil du kunne vende tilbage til forbedret aktivitets- og livsindhold.

Q: Hvilke slags aktiviteter kan patienter forvente at skulle foretage sig efter behandling ?
A: Det afhænger af forskellige faktorer, herunder livs typen, dit helbred og din krops helings evne. Normalt bør patienter være i stand til at vende tilbage til aktiviteter efter få minutters pause, nogle er aktive imens de bliver behandlet, det er op til den enkelte, hvor deres aktivitets niveau skal ligge om det er med høj påvirkning som f.eks. løb og hård sport, eller det er ren wellness og afslapning.