Care4Life Version 5

Pris: 1.995 € / 14.862.75 Kr. + moms

Salgs- og leveringsbetingelser


Betingelserne er gældende for alle leverancer. Betingelserne gælder, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og leverandør.

Alle aftaler med Care4Life indgås på dansk og engelsk. Aftalen i form af ordrebekræftelse og forretningsbetingelser tilgås efter køb.

Udfyld ovenstående formular eller alternativt kan du kontakte os på mail: info@care4lifemedico.com for hjælp med bestilling.

Levering
Leveringstiden er på ca. 2/3 uger.
Der leveres til adresser i hele verden via vores speditør eller fra det tyske lager

Betaling kan KUN ske via bankoverførsel:
Bank : Danske Bank, Denmark A/S
IBAN Nr. : DK6530000011477216

Udlejning
Det er nu også muligt at leje en Care4Life maskine fra 15 mdr. og til 72 mdr. vi anbefaler 60 mdr. som er indenfor garanti perioden. Den korteste lejeperiode er 15 måneder, hvor prisen er 1075 kr. pr. måned.
Binder du dig for 60 måneder er prisen pt. på 297,- om måneden, men kontakt os og vi finder den rette løsning til dit behov. Oprettelse/Administrationsgebyr koster 900 kr. + moms

Reklamation

Som forbruger har du 3 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, eller ombyttet, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og manglen dermed ikke er opstået på grund af fejlagtig brug af varen.
Inden du sender produktet retur til os, skal du oprette en reklamationssag. Det gør du online her på info@care4lifemedico.com

Adressen på vores service afdeling, som du skal sende produktet til, vil fremgå, når du har oprettet reklamationen.
Vores reparations tid er ca. 14 dage eksklusiv. forsendelse.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 6 år efter, du har modtaget varen.

Vi gør opmærksom på, at reklamationsretten bortfalder, hvis produktet har lidt overlast, dvs. at der konstateres væske-, slag-, knæk,- eller fugtskader på Care4Life.

Husk venligst følgende:
Vedlæg en kopi af din faktura, hvis reparation skal udføres under reklamationsretten
Send varen forsvarligt indpakket i en kasse – ligesom da du modtog den med posten. Salgskassen (produktets egen lille kasse) alene er ikke tilstrækkelig
Send dit faktura nummer med
Vedlæg en udskrift af den reklamation, du har oprettet.

Ordrebekræftelse
Efter købet får du tilsendt en ordrebekræftelse samt e-faktura til din e-mail adresse.