Behandlere

Care4Life Technology Danmark – tilbyder undervisning, anvisning af leasing og salg muligheder af PEMF udstyr, og tilbehør til behandlere og klinikker inden for fysioterapi, massage, zoneterapi, akupunktur og andre former for rehabilitering og genoptræning.

Vi har over 13 års erfaring inden for behandling og udvikling af metoden. En stærkt stigende efterspørgsel til alle former for fysisk og mental forbedring og genoptræning af cellerne, har skabt et behov for at ny udvikle en handy og speciel 5 programs behandlings anlæg.

Vi betjener gerne sundhedsvæsen og alle andre implicerede sektorer såsom Fysioterapeuter, genoptræningscentre, plejehjem, hospitaler, sygehuse, sundhedshuse, aktivitetscentre og wellness klinikker m.fl.

Stort produktprogram til behandling og genoptræning samt livs kvalitets forbedring med vores nyeste model 2018 A.

Som terapeut og eller behandler ved du, at kombinationen af dine faglige kompetencer og et professionelt udstyr er helt afgørende for dine patienters fremskridt og forløb. Hos os møder du en sparringspartner, der forstår dine behov og sammen med dig skaber den for dig optimale løsning.

Det, der betyder mest for dig, er kvalitet, troværdighed, holdbarhed, service og økonomi. Når det handler om PEMF falder valget oftest på Care4Life – udstyr. Dine patienter vil med Vores udstyr opleve kvalitetsudstyr. Du kan således træffe et miljømæssigt bæredygtigt valg til en yderst fordelagtig pris. Du kan vælge at købe eller lease.

Hos os samarbejder vi med de bedste ingeniører og designere, som har PEMF som deres speciale. Vi tilbyder at udarbejde et specielt cafe møde, eller kursus forløb for dig og dit personale, før du begynder at tilbyde PEMF behandlinger på din klinik eller i dit behandler miljø. Dette optimerer forståelsen og udbyttet af det tilgængelige materiale.

Kompetent rådgivning:
Vi har lagt vores test resultater samt internationale test resultater og forskning ud på vores hjemmeside, til gavn for dig og de mange hundredtusinder personer, som vil vide mere om behandlingsmetoden og dets effekt. Vi er et full-service sundheds virksomhed med domicil i Vejle. Vi har arbejdet mange år i branchen. Vore kompetencer omfatter salg, rådgivning, udvikling, projektering, service og reparation. Det er din sikkerhed for, at vi i alle faser leverer professionel hjælp til dit projekt – tilpasset dine behov.

Landsdækkende serviceafdeling
Skulle du opleve en teknisk fejl ved dit udstyr, har vi egen service afd. I DK. De har erfaringer med service på nye 2018 A modeller. Teknisk service kan udføres som forebyggende og planlagt vedligehold eller som reparation, når skaden er sket.

Som din leverandør inden for genoptræning og sundhed sektoren får du en fleksibel samarbejdspartner, der sætter en ære i at hjælpe dig med at opnå succes med din forretning.

Henvend dig trygt til os så – vi kan og vil matche dine behov.